Vi är en nischbyrå inom miljörättsområdet

Vi har betydande erfarenhet av rådgivning inom miljöbalkens olika områden, särskilt i vattenrättsliga frågor där vi ofta anlitas som experter. Agnes advokater är en oberoende advokatbyrå men arbetar med ett stort nätverk av specialister, som miljötekniska konsulter och juridiska rådgivare inom andra rättsområden. Vi strävar efter att genomföra alla våra uppdrag med noggrannhet och professionalitet. Och inte minst ett trevligt och personligt bemötande.

Vi finns på LinkedIn och Instagram

Medarbetare

Agnes Larfeldt

Agnes Larfeldt

Advokat / Partner

Agnes Larfeldt arbetar med miljö- och vattenrätt, på uppdrag av privata och offentliga aktörer, och har blivit utpekad som ledande inom det vattenrättsliga området. Hon startade Agnes advokater 2013 men har dessförinnan arbetat med affärsjuridisk rådgivning inom miljö- och vattenrättsområdet på några av landets största advokatbyråer.

Utöver klientrelaterat arbete är Agnes uppskattad föreläsare och expert i olika sammanhang och har författat en bok i vattenrätt.

Agnes är rankad som en av Sveriges ledande miljörättsjurister enligt Chambers Europe samt enligt Who’s Who Legal 2022.

Kontakt

Anna Bergmark

Anna Bergmark

Bitr. jurist / Associate

Anna Bergmark har arbetat på Agnes advokater sedan 2019. Tidigare har Anna arbetat på Skolinspektionen och Migrationsverket och har varit tingsnotarie på Nacka tingsrätt.

Kontakt

Klara Thorén

Klara Thorén

Bitr. jurist / Associate

Klara Thorén tog examen från juristprogrammet i Uppsala 2021 och började på Agnes advokater 2022. Under studietiden inriktade hon sig mot miljörätt och har även läst geografi. Klara har också hunnit arbeta som tillsynsjurist på kommun med ansvar för plan- och byggrelaterade frågor samt strandskydd. Hon talar även lite tyska.

Kontakt

Annie Sträng

Annie Sträng

Kontorschef

Annie har arbetat på Agnes advokater sedan 2023. Hon har lång erfarenhet av administration, både på advokatbyråer och andra branscher.

Kontakt

Jobba hos oss

För oss är trivsel och ett öppet arbetsklimat en självklarhet. Vi vill vara en arbetsplats där alla medarbetare trivs och får möjlighet att utveckla sina individuella förmågor. Där vi drar nytta av varandras erfarenheter och kunskaper och arbetar tillsammans för ett bättre resultat.

Det är klart att ett engagerande arbete och privatliv går att kombinera på ett balanserat sätt.

Vi är pålästa och kunniga men öppna för nytänkande och förändringar i en traditionsrik bransch och vi drivs av att kunna bidra till en utveckling av miljörätten i ett modernt samhälle.

Hör gärna av dig om du delar våra värderingar och är intresserad av att jobba med oss!

Kontakt

Adress

Finnboda Kajväg 15

131 72 Nacka

Kontouppgifter

Org.nr: 556938-4034
Bankgiro: 314-4474
IBAN nummer:
SE5650000000052221126742

Copyright 2023